forrestfoodsintkruisbrugge

Mijn naam is Lies Forrest, mama van drie en oprichtster van Forrest Food. Na de geboorte van onze kinderen werd het snel duidelijk dat ze heel wat verschillende allergieën en intoleranties hadden. De dagelijkse eetmomenten zorgden voor extra spanning en onverwacht buitenshuis eten bleek ook geen optie meer te zijn.

Om die extra spanningen weg te werken had ik meer kennis nodig. Ik begon mij te verdiepen in allergeenvrije voeding, ik las veel (kook)boeken, experimenteerde en volgde de opleiding ‘Duurzame voeding’ bij Sustainable Family. Een opleiding tot ‘kindervoedingsdeskundige’ volgde ik daarna.

Stilletjes aan kreeg ik een andere band met voeding en werd het mijn passie.

Zelf heb ik een hele weg afgelegd met voeding. Mijn mama vertelt regelmatig dat ik zo een moeilijke eter was al baby/kindje. Samen met mijn bord aan de voordeur zitten is iets wat ik geregeld tegen kwam. Vanaf ik ouder werd werd het wel beter, maar het bleef voor mij een uitdaging tot ik volledig alleen ging gaan wonen en uiteindelijk helemaal zelf mijn voedingspatroon in handen had. Pas toen mijn 2 oudste ook moeilijk eters waren besefte ik hoeveel effect dat op mij heeft gehad altijd de strijd aangaan. Daarom wil ik dit samen met ouders aanpakken zodat er meer is voor de ouders, maar ook vooral voor het kind!

Bij het (op)voeden van mij kinderen vond ik het altijd moeilijk om te weten of ik het nu wel juist deed of niet. Iedereen zegt iets anders en je ziet het bos door de bomen niet meer. Na de geboorte van Nyo begon ik aan een opleiding orthomoleculaire kindervoedingsdeskundige. Tijdens deze opleiding leerde ik immens veel bij, maar kreeg ik ook veel bevestiging hoe goed ik bezig was. Mijn doel is om meer gezinnen te helpen de juiste balans te vinden in gezonde voeding of om gezinnen te helpen in hun zoektocht!

Liefs,

Lies Forrest